Search
Close this search box.

WordPress service en onderhoud

Wij zorgen voor je website, terwijl jij de focust houd op je bedrijf

Voorkom kostbare website storingen of problemen met onze WordPress service en onderhoudsservice.

We hebben ons succesvolle webbureau opgebouwd rond het WordPress platform. Onze experts kennen het systeem van binnen en van buiten en kunnen professionele ondersteuning bieden.

Nadat een WordPress website is gemaakt, is er altijd een bepaalde hoeveelheid website onderhoud vereist. WordPress thema’s en plug-ins worden voortdurend bijgewerkt, voornamelijk voor websitebeveiliging, dus een snelle actie is aanbevolen.

De waarheid is ook dat websites kunnen worden gehackt als het thema of de plug-in updates niet worden uitgevoerd. Na een update zijn er vaak geen problemen, maar soms kunnen er wel conflicten zijn of kan een update zelfs je website laten crashen. Vandaar onze service-contracten.

LET OP: op veel bestaande (premium of gratis) thema’s doen we geen onderhoud. Deze thema’s zijn meestal niet geschikt voor professioneel gebruik wat ons betreft.
Wordpress service en onderhoud focus op jouw bedrijf

Hier zijn 6 reden waarom dit belangrijk is

Beveiliging voor veiligheid

1. Beveiliging

De belangrijkste reden om regelmatig onderhoud aan een WordPress website te doen, is om de beveiliging te verbeteren.

WordPress is een populair platform, waardoor het een aantrekkelijk doelwit is voor hackers. Regelmatige updates van WordPress, thema’s en plugins bevatten beveiligingspatches die kwetsbaarheden dichten. Door deze updates te installeren, kun je de kans op een hack aanzienlijk verkleinen.

2. Prestaties

Na verloop van tijd kan een WordPress website trager worden.

Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een verouderde installatie, onnodige plugins of een slechte hosting. Regelmatig onderhoud kan helpen om de prestaties van je website te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld onnodige plugins verwijderen, de database optimaliseren en de cache gebruiken.

website prestatie snelheid onderhoud
onderhoud en functionaliteit

3. Functionaliteit

WordPress wordt voortdurend geüpdatet met nieuwe functionaliteiten. Door je website regelmatig te updaten, kun je profiteren van deze nieuwe functies. Zo kun je bijvoorbeeld je website verbeteren door gebruik te maken van nieuwe plugins of thema’s.

4. Bereikbaarheid

Een website die niet bereikbaar is, is voor niemand goed. Door regelmatig back-ups te maken van je website, kun je de website snel en eenvoudig herstellen als deze onverhoopt uitvalt.

Bereikbaarheid-website
Seo-meer-dan zoekwoorden

5. SEO

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is belangrijk om je website goed vindbaar te maken in zoekmachines. Regelmatig onderhoud kan helpen om de SEO van je website te verbeteren. Zo kun je bijvoorbeeld zorgen voor een goede structuur van je website en relevante content toevoegen.

6. Backup

Waarom regelmatig back-uppen voor je WordPress website belangrijk is!

Een WordPress website is een waardevol bezit voor elk bedrijf of individu. Het bevat belangrijke informatie, zoals producten, diensten, contactgegevens en meer. Het is daarom belangrijk om je WordPress website regelmatig te back-uppen.

 • Wat is een back-up?
  Een back-up is een kopie van je WordPress website. Deze kopie wordt gemaakt op een externe locatie, zoals een cloudopslagdienst of een externe harde schijf. Als er iets misgaat met je WordPress website, kun je de back-up gebruiken om de website te herstellen.

 • Waarom is back-uppen belangrijk?
  Er zijn verschillende redenen waarom back-uppen belangrijk is voor je WordPress website:

 • Dataverlies
  Een van de meest voorkomende redenen voor dataverlies is een storing van de hostingprovider. Als je hostingprovider een storing heeft, kan je website onbereikbaar worden. In het ergste geval kan de hostingprovider al je data verliezen.

 • Hacking
  Hackers kunnen je WordPress website hacken en je data stelen of vernietigen. Als je een back-up hebt, kun je de website herstellen en je data terughalen.

 • Software fouten
  Nieuwe versies van WordPress, thema’s en plugins kunnen softwarefouten bevatten. Als je deze updates installeert, kan dit leiden tot problemen met je website. Een back-up kan je helpen om de website te herstellen als er problemen optreden.

 • Onbedoelde wijzigingen
  Als je zelf wijzigingen aanbrengt in je WordPress website, kan je deze wijzigingen onbedoeld kwijtraken. Een back-up kan je helpen om de wijzigingen terug te halen.

 • Hoe vaak moet je back-uppen?
  Hoe vaak je moet back-uppen, hangt af van je specifieke behoeften. Als je een kleine website hebt met weinig wijzigingen, is het voldoende om een back-up per week te maken. Als je een grotere website hebt met veel wijzigingen, is het raadzaam om een back-up per dag of zelfs per uur te maken.
database-backup

Conclusie

Regelmatige onderhoud aan een WordPress website is belangrijk om de beveiliging, prestaties, functionaliteit, bereikbaarheid en SEO van je website te op peil te houden en/of te verbeteren. Het is een kleine investering die zich in de loop van de tijd zeer zeker terugverdient.

APD Creations is een ervaren bedrijf dat WordPress onderhoud levert aan bedrijven van alle groottes. Wij begrijpen dat een WordPress website essentieel is voor uw bedrijf, en wij zijn toegewijd aan het veilig, snel en up-to-date houden van uw website.

Onze servicecontracten

 

Klein maar
krachtig

79 p.m.

Perfect in
balans

99 p.m.

Helemaal
perfect

159 p.m.

Supporturen per maand123
Systeemupdates

Oplossen bugs

E-mailsupport binnen 24 uur
Technisch support
Plug-in updates

×

Tekstuele aanpassingen×
Afbeeldingen toevoegen/wijzigen×
Ondersteuning voor een meertalige website×
Periodieke controle op performance (snelheid)××
Ondersteuning voor webshops××
Ondersteuning voor multisites××
Ondersteuning op koppelingen en API’s××
Klein maar krachtig

79 p.m.

Perfect in balans

99 p.m.

Helemaal perfect

159 p.m.

Supporturen per maand 1 2 3
Systeemupdates
Oplossen bugs
E-mailsupport binnen 24 uur
Technisch support
Plug-in updates
Tekstuele aanpassingen
Afbeeldingen toevoegen/wijzigen
Ondersteuning voor een meertalige website
Periodieke controle op performance (snelheid)
Ondersteuning voor webshops
Ondersteuning voor multisites
Ondersteuning op koppelingen en API’s

Wat niet inbegrepen is in onze service overeenkomsten:

 • Nieuwe ontwerpen / elementen
 • Nieuwe functionaliteiten en / of uitbreidingen
 • Linkbuilding, Adwords en AdSense campagnes

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Wij helpen u graag om uw WordPress website veilig, snel en up-to-date te houden.

Meer weten over onze WordPress websites servicecontracten?

Welkom bij de beheerders login